Prolongation of mechanically deboned meat shelf-life
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F08%3A63507359" target="_blank" >RIV/70883521:28110/08:63507359 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Možnosti prodloužení údržnosti strojně odděleného masa
Original language description
V práci jsou uvedeny výsledky experimentů s přídavkem konzervačních a aditivních látek přidaných do strojně odděleného masa s cílem omezit rozvoj technologicky nežádoucí mikroflory během skladování.. Nejvýznamnější efekt byl dosažen přídavkem dusitanovésolicí směsi a přídavkem monoacylglycerolů s krátkým řetězcem.
Czech name
Možnosti prodloužení údržnosti strojně odděleného masa
Czech description
V práci jsou uvedeny výsledky experimentů s přídavkem konzervačních a aditivních látek přidaných do strojně odděleného masa s cílem omezit rozvoj technologicky nežádoucí mikroflory během skladování.. Nejvýznamnější efekt byl dosažen přídavkem dusitanovésolicí směsi a přídavkem monoacylglycerolů s krátkým řetězcem.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník souhrnů sdělení XXXIV. Semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
978-80-7375-157-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
—
Publisher name
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Mar 5, 2008
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—