All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Use of dicarboxylic acid in emulsifying agents replacing during processed cheese production

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F09%3A63508260" target="_blank" >RIV/70883521:28110/09:63508260 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Možnosti využití dikarboxylových kyselin jako náhrady tavících solí při výrobě tavených sýrů

  • Original language description

    Práce se zabývá nahrazením fosfátů jako emulgačního činidla dikarboxylovými kyselinami a jejich solemi. Vzorky tavených sýrů byly zhodnoceny senzorickou analýzou. Počet uhlíků neměl signifikantní vliv na tavitelnost. Vzorky s přídavkem 1 a 2 % (w/w) šťavelanu sodného byly homogenní. Ostatní vzorky homogenní nebyly.

  • Czech name

    Možnosti využití dikarboxylových kyselin jako náhrady tavících solí při výrobě tavených sýrů

  • Czech description

    Práce se zabývá nahrazením fosfátů jako emulgačního činidla dikarboxylovými kyselinami a jejich solemi. Vzorky tavených sýrů byly zhodnoceny senzorickou analýzou. Počet uhlíků neměl signifikantní vliv na tavitelnost. Vzorky s přídavkem 1 a 2 % (w/w) šťavelanu sodného byly homogenní. Ostatní vzorky homogenní nebyly.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2009

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Potravinárstvo

  • ISSN

    1337-0960

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    3

  • Issue of the periodical within the volume

    1

  • Country of publishing house

    SK - SLOVAKIA

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database