The new evidences about the effects and the contens of antioxidants in foods
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F10%3A63509520" target="_blank" >RIV/70883521:28110/10:63509520 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nové poznatky o účincích a obsahu antioxidantů v potravinách
Original language description
Práce se zabývá problematikou antioxidantů, zejména jejich účinky a významem pro člověka. V práci jsou jmenovány nejdůležitější antioxidanty a dále jsou uvedeny nejvýznamnější potraviny bohaté na antioxidanty. Jsou to především zelený čaj, červené víno,kakao a káva. Výzkum v oblasti antioxidantů zatím není dostačující a je potřeba jej neustále prohlubovat a získávat nové poznatky o jejich působení.
Czech name
Nové poznatky o účincích a obsahu antioxidantů v potravinách
Czech description
Práce se zabývá problematikou antioxidantů, zejména jejich účinky a významem pro člověka. V práci jsou jmenovány nejdůležitější antioxidanty a dále jsou uvedeny nejvýznamnější potraviny bohaté na antioxidanty. Jsou to především zelený čaj, červené víno,kakao a káva. Výzkum v oblasti antioxidantů zatím není dostačující a je potřeba jej neustále prohlubovat a získávat nové poznatky o jejich působení.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Nové trendy v gastronomii, workshop 2010
ISBN
978-80-7318-944-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
—
Publisher name
UTB
Place of publication
Zlín
Event location
Kroměříž
Event date
Jan 1, 2010
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—