All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The effect of bread formula on evaluating rapid mix test

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F11%3A43867240" target="_blank" >RIV/70883521:28110/11:43867240 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv receptury běžného pečiva na vyhodnocení pekařského pokusu

  • Original language description

    Cílem práce bylo určit, jak rozdílná receptura ovlivňuje výsledky rychlého pekařského pokusu a s pomocí senzorické analýzy zjistit preference spotřebitele a případný prospěch a využití v pekárnách. Základní receptura po celou dobu pokusu sloužila jako standard a bylo vytvořeno 6 dalších pozměněných receptur. Měnilo se množství cukru, soli a droždí v rozsahu ?10 % ve srovnání se standardem. Nejvýraznější rozdíly byly pozorovány pro objem a tvar pečiva.

  • Czech name

    Vliv receptury běžného pečiva na vyhodnocení pekařského pokusu

  • Czech description

    Cílem práce bylo určit, jak rozdílná receptura ovlivňuje výsledky rychlého pekařského pokusu a s pomocí senzorické analýzy zjistit preference spotřebitele a případný prospěch a využití v pekárnách. Základní receptura po celou dobu pokusu sloužila jako standard a bylo vytvořeno 6 dalších pozměněných receptur. Měnilo se množství cukru, soli a droždí v rozsahu ?10 % ve srovnání se standardem. Nejvýraznější rozdíly byly pozorovány pro objem a tvar pečiva.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Potravinárstvo

  • ISSN

    1338-0230

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    5

  • Issue of the periodical within the volume

  • Country of publishing house

    SK - SLOVAKIA

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    262-267

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database