The effect of bread formula on evaluating rapid mix test
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F11%3A43867240" target="_blank" >RIV/70883521:28110/11:43867240 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv receptury běžného pečiva na vyhodnocení pekařského pokusu
Original language description
Cílem práce bylo určit, jak rozdílná receptura ovlivňuje výsledky rychlého pekařského pokusu a s pomocí senzorické analýzy zjistit preference spotřebitele a případný prospěch a využití v pekárnách. Základní receptura po celou dobu pokusu sloužila jako standard a bylo vytvořeno 6 dalších pozměněných receptur. Měnilo se množství cukru, soli a droždí v rozsahu ?10 % ve srovnání se standardem. Nejvýraznější rozdíly byly pozorovány pro objem a tvar pečiva.
Czech name
Vliv receptury běžného pečiva na vyhodnocení pekařského pokusu
Czech description
Cílem práce bylo určit, jak rozdílná receptura ovlivňuje výsledky rychlého pekařského pokusu a s pomocí senzorické analýzy zjistit preference spotřebitele a případný prospěch a využití v pekárnách. Základní receptura po celou dobu pokusu sloužila jako standard a bylo vytvořeno 6 dalších pozměněných receptur. Měnilo se množství cukru, soli a droždí v rozsahu ?10 % ve srovnání se standardem. Nejvýraznější rozdíly byly pozorovány pro objem a tvar pečiva.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Potravinárstvo
ISSN
1338-0230
e-ISSN
—
Volume of the periodical
5
Issue of the periodical within the volume
—
Country of publishing house
SK - SLOVAKIA
Number of pages
6
Pages from-to
262-267
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—