FERMENTED MEAT PRODUCT WITH THE CONTENT OF PROBIOTIC CULTURE
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F11%3A63509474" target="_blank" >RIV/70883521:28110/11:63509474 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/26722861:_____/11:FMASPK11
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
FERMENTOVANÝ MASNÝ VÝROBEK S OBSAHEM PROBIOTICKÉ KULTURY
Original language description
Jedná se o tepelně neopracovaný fermentovaný masný výrobek typu klobása resp. salám. Výchozí surovinou je maso hovězí a/nebo vepřové a/nebo skopové. Dílo je obohaceno probiotickou bakteriální kulturou, která plní zároveň funkci fermentační startovací kultury přičemž se pomnoží a dlouhodobě dosahuje vysokých počtů řádově 107. Tohoto efektu je dosaženo také přídavkem příslušných prebiotik (vláknina, syrovátka), které ještě zvyšují zdravotní benefit výrobku.
Czech name
FERMENTOVANÝ MASNÝ VÝROBEK S OBSAHEM PROBIOTICKÉ KULTURY
Czech description
Jedná se o tepelně neopracovaný fermentovaný masný výrobek typu klobása resp. salám. Výchozí surovinou je maso hovězí a/nebo vepřové a/nebo skopové. Dílo je obohaceno probiotickou bakteriální kulturou, která plní zároveň funkci fermentační startovací kultury přičemž se pomnoží a dlouhodobě dosahuje vysokých počtů řádově 107. Tohoto efektu je dosaženo také přídavkem příslušných prebiotik (vláknina, syrovátka), které ještě zvyšují zdravotní benefit výrobku.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
21816
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně; Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o. Praha
Method of use
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence