All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

FERMENTED MEAT PRODUCT WITH THE CONTENT OF PROBIOTIC CULTURE

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F11%3A63509474" target="_blank" >RIV/70883521:28110/11:63509474 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/26722861:_____/11:FMASPK11

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    FERMENTOVANÝ MASNÝ VÝROBEK S OBSAHEM PROBIOTICKÉ KULTURY

  • Original language description

    Jedná se o tepelně neopracovaný fermentovaný masný výrobek typu klobása resp. salám. Výchozí surovinou je maso hovězí a/nebo vepřové a/nebo skopové. Dílo je obohaceno probiotickou bakteriální kulturou, která plní zároveň funkci fermentační startovací kultury přičemž se pomnoží a dlouhodobě dosahuje vysokých počtů řádově 107. Tohoto efektu je dosaženo také přídavkem příslušných prebiotik (vláknina, syrovátka), které ještě zvyšují zdravotní benefit výrobku.

  • Czech name

    FERMENTOVANÝ MASNÝ VÝROBEK S OBSAHEM PROBIOTICKÉ KULTURY

  • Czech description

    Jedná se o tepelně neopracovaný fermentovaný masný výrobek typu klobása resp. salám. Výchozí surovinou je maso hovězí a/nebo vepřové a/nebo skopové. Dílo je obohaceno probiotickou bakteriální kulturou, která plní zároveň funkci fermentační startovací kultury přičemž se pomnoží a dlouhodobě dosahuje vysokých počtů řádově 107. Tohoto efektu je dosaženo také přídavkem příslušných prebiotik (vláknina, syrovátka), které ještě zvyšují zdravotní benefit výrobku.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    21816

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně; Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o. Praha

  • Method of use

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence