Tourism and Gastronomy in Czech Republic
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F71226401%3A_____%2F11%3A%231001182" target="_blank" >RIV/71226401:_____/11:#1001182 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Cestovní ruch a gastronomie v České republice
Original language description
Stravování je důležitá součást dovolené a cestovního ruchu. Gastronomie však může být chápána jako jedna z atraktivit cestovního ruchu a motiv k cestování. Mluvíme pak o kulinářském cestovním ruchu. Příspěvek prezentuje výsledky výzkumu, který zjišťuje názory obyvatel České republiky na gastronomii a cestování.
Czech name
Cestovní ruch a gastronomie v České republice
Czech description
Stravování je důležitá součást dovolené a cestovního ruchu. Gastronomie však může být chápána jako jedna z atraktivit cestovního ruchu a motiv k cestování. Mluvíme pak o kulinářském cestovním ruchu. Příspěvek prezentuje výsledky výzkumu, který zjišťuje názory obyvatel České republiky na gastronomii a cestování.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
50204 - Business and management
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání
ISBN
978-80-87411-15-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
13
Pages from-to
336-348
Publisher name
Vysoká škola hotelová Praha
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 1, 2011
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—