Selected results focused on school catering
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75010330%3A_____%2F17%3A00011915" target="_blank" >RIV/75010330:_____/17:00011915 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vybrané výsledky studie zaměřené na školní stravování
Original language description
Ve školním roce 2015/2016 byla provedena studie obsahu nutrientů v pokrmech ze školního stravování. Cílem bylo zjistit, zda školní obědy odpovídají svým nutričním složením příslušnému doporučení a jak se jednotlivé části oběda podílejí na přívodu živin.
Czech name
Vybrané výsledky studie zaměřené na školní stravování
Czech description
Ve školním roce 2015/2016 byla provedena studie obsahu nutrientů v pokrmech ze školního stravování. Cílem bylo zjistit, zda školní obědy odpovídají svým nutričním složením příslušnému doporučení a jak se jednotlivé části oběda podílejí na přívodu živin.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
30308 - Nutrition, Dietetics
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů