All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The study content of nutrients in foods in school catering

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75010330%3A_____%2F17%3A00011978" target="_blank" >RIV/75010330:_____/17:00011978 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.szu.cz/uploads/CZVP/Skolni_stravovani_16_2.pdf" target="_blank" >http://www.szu.cz/uploads/CZVP/Skolni_stravovani_16_2.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Studie obsahu nutrientů v pokrmech školního stravování

  • Original language description

    Studie obsahu nutrientů v pokrmech školního stravování byla realizována ve školním roce 2015/2016 na základě Pokynu hlavního hygienika ČR ze dne 10. 6. 2015. Jejím cílem bylo zjistit, zda obsah makronutrientů a vybraných minerálních látek ve standardní velikosti oběda pro první stupeň školního stravování odpovídá uznávaným nutričním doporučením. Studie přinesla pohled na situaci ve školním stravování v rámci celé ČR. Výsledky ukázaly, že ve srovnání s výživovým chováním populace ČR se školní obědy stále blíží ideálu nutričních doporučení pro danou věkovou kategorii.

  • Czech name

    Studie obsahu nutrientů v pokrmech školního stravování

  • Czech description

    Studie obsahu nutrientů v pokrmech školního stravování byla realizována ve školním roce 2015/2016 na základě Pokynu hlavního hygienika ČR ze dne 10. 6. 2015. Jejím cílem bylo zjistit, zda obsah makronutrientů a vybraných minerálních látek ve standardní velikosti oběda pro první stupeň školního stravování odpovídá uznávaným nutričním doporučením. Studie přinesla pohled na situaci ve školním stravování v rámci celé ČR. Výsledky ukázaly, že ve srovnání s výživovým chováním populace ČR se školní obědy stále blíží ideálu nutričních doporučení pro danou věkovou kategorii.

Classification

  • Type

    V<sub>souhrn</sub> - Summary research report

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    30308 - Nutrition, Dietetics

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Number of pages

    79

  • Place of publication

  • Publisher/client name

    Ministerstvo zdravotnictví ČR

  • Version