Pravost rafinovaného cukru
Veřejná podpora
Poskytovatel
Ministerstvo zemědělství
Program
Program podnikatelského výzkumu
Veřejná soutěž
—
Hlavní účastníci
VUC Praha, a. s.
Druh soutěže
—
Číslo smlouvy
—
Alternativní jazyk
Název projektu anglicky
Genuineness of refined sugar
Anotace anglicky
For food industry branches which include heating treatment in their technology, affinated sugar is supplied. This sort of sugar is produced by means of a simplified technology and is not intended for direct consumption. To exclude its exchange with refined sugar a conclusive analytical method will be designed and tested.
Vědní obory
Kategorie VaV
—
CEP - hlavní obor
GM - Potravinářství
CEP - vedlejší obor
—
CEP - další vedlejší obor
—
OECD FORD - odpovídající obory <br>(dle <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">převodníku</a>)
21101 - Food and beverages
Hodnocení dokončeného projektu
Hodnocení poskytovatelem
U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)
Zhodnocení výsledků projektu
Programová rada konstatuje, že řešení probíhalo ve shodě se zadáním, a proto shvaluje průběh a výsledky řešení projektu.
Termíny řešení
Zahájení řešení
1. 1. 1997
Ukončení řešení
1. 1. 1998
Poslední stav řešení
U - Ukončený projekt
Poslední uvolnění podpory
—
Dodání dat do CEP
Důvěrnost údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Systémové označení dodávky dat
CEP/1999/MZE/MZE9QA/V/3:5
Datum dodání záznamu
—
Finance
Celkové uznané náklady
375 tis. Kč
Výše podpory ze státního rozpočtu
300 tis. Kč
Ostatní veřejné zdroje financování
0 tis. Kč
Neveřejné tuz. a zahr. zdroje finan.
0 tis. Kč