Vše
Vše

Co hledáte?

Vše
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”
FI-IM/143

*Optimalizace procesu zpracování přírodního koření.

Cíle projektu

*Optimalizace procesu zpracování přírodního koření - stanovení podmínek skladování, mletí a sterilizace.

Klíčová slova

natural spicesspicesspices processionsterilisation

Veřejná podpora

  • Poskytovatel

    Ministerstvo průmyslu a obchodu

  • Program

    IMPULS

  • Veřejná soutěž

    IMPULS 1 (SMPO200400003)

  • Hlavní účastníci

  • Druh soutěže

    VS - Veřejná soutěž

  • Číslo smlouvy

Alternativní jazyk

  • Název projektu anglicky

    *Optimalization of natural spices procession.

  • Anotace anglicky

    *Optimalization of natural spices procession - specification for storing, grinding and sterilisation.

Vědní obory

  • Kategorie VaV

    PV - Průmyslový výzkum

  • CEP - hlavní obor

    GM - Potravinářství

  • CEP - vedlejší obor

  • CEP - další vedlejší obor

  • OECD FORD - odpovídající obory
    (dle převodníku)

    21101 - Food and beverages

Hodnocení dokončeného projektu

  • Hodnocení poskytovatelem

    U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)

  • Zhodnocení výsledků projektu

    Cílem projektu bylo vyvinout nopvé postupy, šetrnější a efektivnější způsoby při nákupu, čištění, mletí, balení a skladování přírodního koření. Cíl se podařilo splnit, výsledkem jsou nové znalosti.

Termíny řešení

  • Zahájení řešení

    1. 1. 2004

  • Ukončení řešení

    1. 1. 2006

  • Poslední stav řešení

    U - Ukončený projekt

  • Poslední uvolnění podpory

Dodání dat do CEP

  • Důvěrnost údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

  • Systémové označení dodávky dat

    CEP07-MPO-FI-U/01:1

  • Datum dodání záznamu

    21. 6. 2007

Finance

  • Celkové uznané náklady

    6 287 tis. Kč

  • Výše podpory ze státního rozpočtu

    3 014 tis. Kč

  • Ostatní veřejné zdroje financování

    0 tis. Kč

  • Neveřejné tuz. a zahr. zdroje finan.

    3 274 tis. Kč

Základní informace

Uznané náklady

6 287 tis. Kč

Statní podpora

3 014 tis. Kč

47%


Poskytovatel

Ministerstvo průmyslu a obchodu

CEP

GM - Potravinářství

Doba řešení

01. 01. 2004 - 01. 01. 2006