Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”
IZ3987

Studium expozičních zdrojů jodu v potravinách

Veřejná podpora

  • Poskytovatel

    Ministerstvo zdravotnictví

  • Program

  • Veřejná soutěž

  • Hlavní účastníci

    Státní zdravotní ústav se sídlem v Praze

  • Druh soutěže

  • Číslo smlouvy

Alternativní jazyk

  • Název projektu anglicky

    The Study of Exposure Sources of Iodine in Food

  • Anotace anglicky

    Estimation of exposure sources and total exposure dose of iodine for the population of the Czech Republic on the basis of the analysis of foodbasket. The determination of iodine by HPLC method with electrochemical detection and its validation and comparison with NAA and ICP-MS. Comparison with the spectrofotometric method.

Vědní obory

  • Kategorie VaV

  • CEP - hlavní obor

    FM - Hygiena

  • CEP - vedlejší obor

  • CEP - další vedlejší obor

  • OECD FORD - odpovídající obory <br>(dle <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">převodníku</a>)

    30304 - Public and environmental health

Termíny řešení

  • Zahájení řešení

    1. 1. 1997

  • Ukončení řešení

    1. 1. 1999

  • Poslední stav řešení

    K - Končící víceletý projekt

  • Poslední uvolnění podpory

Dodání dat do CEP

  • Důvěrnost údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

  • Systémové označení dodávky dat

    CEP/1999/MZ0/MZ09IZ/V/2:2

  • Datum dodání záznamu

Finance

  • Celkové uznané náklady

    2 129 tis. Kč

  • Výše podpory ze státního rozpočtu

    1 545 tis. Kč

  • Ostatní veřejné zdroje financování

    0 tis. Kč

  • Neveřejné tuz. a zahr. zdroje finan.

    0 tis. Kč