Studium expozičních zdrojů jodu v potravinách
Veřejná podpora
Poskytovatel
Ministerstvo zdravotnictví
Program
—
Veřejná soutěž
—
Hlavní účastníci
Státní zdravotní ústav se sídlem v Praze
Druh soutěže
—
Číslo smlouvy
—
Alternativní jazyk
Název projektu anglicky
The Study of Exposure Sources of Iodine in Food
Anotace anglicky
Estimation of exposure sources and total exposure dose of iodine for the population of the Czech Republic on the basis of the analysis of foodbasket. The determination of iodine by HPLC method with electrochemical detection and its validation and comparison with NAA and ICP-MS. Comparison with the spectrofotometric method.
Vědní obory
Kategorie VaV
—
CEP - hlavní obor
FM - Hygiena
CEP - vedlejší obor
—
CEP - další vedlejší obor
—
OECD FORD - odpovídající obory <br>(dle <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">převodníku</a>)
30304 - Public and environmental health
Termíny řešení
Zahájení řešení
1. 1. 1997
Ukončení řešení
1. 1. 1999
Poslední stav řešení
K - Končící víceletý projekt
Poslední uvolnění podpory
—
Dodání dat do CEP
Důvěrnost údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Systémové označení dodávky dat
CEP/1999/MZ0/MZ09IZ/V/2:2
Datum dodání záznamu
—
Finance
Celkové uznané náklady
2 129 tis. Kč
Výše podpory ze státního rozpočtu
1 545 tis. Kč
Ostatní veřejné zdroje financování
0 tis. Kč
Neveřejné tuz. a zahr. zdroje finan.
0 tis. Kč