Minimalizace spotřeby energie a vody při výrobě cukru pomocí čisté technologie založené na studené krystalizaci surové cukrové šťávy (SUCLEAN)
Veřejná podpora
Poskytovatel
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Program
EUPRO
Veřejná soutěž
—
Hlavní účastníci
CHEPOS BIO, s.r.o.
Druh soutěže
—
Číslo smlouvy
—
Alternativní jazyk
Název projektu anglicky
Minimisation of Energy and Water Use in Sugar Production by Clean Technology based on Cooling Crystallization of concentrated Raw Juice (SUCLEAN)
Anotace anglicky
bude dodáno ve verzi 2
Vědní obory
Kategorie VaV
—
CEP - hlavní obor
JP - Průmyslové procesy a zpracování
CEP - vedlejší obor
CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
CEP - další vedlejší obor
GM - Potravinářství
OECD FORD - odpovídající obory <br>(dle <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">převodníku</a>)
20401 - Chemical engineering (plants, products)<br>20402 - Chemical process engineering<br>20501 - Materials engineering<br>20705 - Remote sensing<br>20706 - Marine engineering, sea vessels<br>20707 - Ocean engineering<br>21101 - Food and beverages
Hodnocení dokončeného projektu
Hodnocení poskytovatelem
U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)
Zhodnocení výsledků projektu
Závěrečná zpráva
Termíny řešení
Zahájení řešení
1. 1. 1996
Ukončení řešení
1. 1. 1999
Poslední stav řešení
U - Ukončený projekt
Poslední uvolnění podpory
—
Dodání dat do CEP
Důvěrnost údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Systémové označení dodávky dat
CEP/2000/MSM/MSM0OK/U/2:2
Datum dodání záznamu
—
Finance
Celkové uznané náklady
2 600 tis. Kč
Výše podpory ze státního rozpočtu
1 378 tis. Kč
Ostatní veřejné zdroje financování
0 tis. Kč
Neveřejné tuz. a zahr. zdroje finan.
0 tis. Kč