Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Fyzikální metody sledování kvality potravin.

Veřejná podpora

  • Poskytovatel

    Ministerstvo zemědělství

  • Program

    Ostatní projekty MZe s počátkem řešení před rokem 1996

  • Veřejná soutěž

  • Hlavní účastníci

    Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.

  • Druh soutěže

  • Číslo smlouvy

Alternativní jazyk

  • Název projektu anglicky

    Physical methods for food quality monitoring

  • Anotace anglicky

Vědní obory

  • Kategorie VaV

  • CEP - hlavní obor

    GM - Potravinářství

  • CEP - vedlejší obor

    BK - Mechanika tekutin

  • CEP - další vedlejší obor

  • OECD FORD - odpovídající obory <br>(dle <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">převodníku</a>)

    10305 - Fluids and plasma physics (including surface physics)<br>21101 - Food and beverages

Hodnocení dokončeného projektu

  • Hodnocení poskytovatelem

  • Zhodnocení výsledků projektu

    XXX

Termíny řešení

  • Zahájení řešení

    1. 1. 1993

  • Ukončení řešení

    1. 1. 1995

  • Poslední stav řešení

    U - Ukončený projekt

  • Poslední uvolnění podpory

Dodání dat do CEP

  • Důvěrnost údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

  • Systémové označení dodávky dat

    CEP/1996/MZE/MZE6RE/V/1:1

  • Datum dodání záznamu

Finance

  • Celkové uznané náklady

    1 030 tis. Kč

  • Výše podpory ze státního rozpočtu

    2 060 tis. Kč

  • Ostatní veřejné zdroje financování

    0 tis. Kč

  • Neveřejné tuz. a zahr. zdroje finan.

    0 tis. Kč