Výzkum interakce mikrovlnného pole a vybraných potravin ke zlepšení jejich zdravotních charakteristik
Cíle projektu
Progresivní technologie mikrovlnného ohřevu pro řadu odvětví průmyslu, zemědělství a zdravotnictví.
Klíčová slova
Veřejná podpora
Poskytovatel
Ministerstvo hospodářství
Program
TECHNOS
Veřejná soutěž
—
Hlavní účastníci
ROmiLL,spol. s r.o.
Druh soutěže
—
Číslo smlouvy
—
Alternativní jazyk
Název projektu anglicky
Research of interaction of microwawe field an selected foods for better health characteristics
Anotace anglicky
Research of interaction of microwawe field an selected foods for better health characteristics
Vědní obory
Kategorie VaV
—
CEP - hlavní obor
JA - Elektronika a optoelektronika, elektrotechnika
CEP - vedlejší obor
—
CEP - další vedlejší obor
—
OECD FORD - odpovídající obory
(dle převodníku)20201 - Electrical and electronic engineering
Hodnocení dokončeného projektu
Hodnocení poskytovatelem
U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)
Zhodnocení výsledků projektu
Projekt splněn. Ověřeno využití mikrovlnného pole pro ošetření potravin za účelem likvidace vajíček zavíječů, inaktivaci enzymů v soji a makových směsích
Termíny řešení
Zahájení řešení
1. 1. 1997
Ukončení řešení
1. 1. 1998
Poslední stav řešení
U - Ukončený projekt
Poslední uvolnění podpory
—
Dodání dat do CEP
Důvěrnost údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Systémové označení dodávky dat
CEP/1999/MPO/MPO9TC/V/3:3
Datum dodání záznamu
—
Finance
Celkové uznané náklady
8 373 tis. Kč
Výše podpory ze státního rozpočtu
3 500 tis. Kč
Ostatní veřejné zdroje financování
0 tis. Kč
Neveřejné tuz. a zahr. zdroje finan.
0 tis. Kč
Základní informace
Uznané náklady
8 373 tis. Kč
Statní podpora
3 500 tis. Kč
41%
Poskytovatel
Ministerstvo hospodářství
CEP
JA - Elektronika a optoelektronika, elektrotechnika
Doba řešení
01. 01. 1997 - 01. 01. 1998