Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”
TL01000071

Redukce plýtvání potravinami ve veřejném stravování

Veřejná podpora

  • Poskytovatel

    Technologická agentura ČR

  • Program

    Program na podporu aplikovaného společenskovědního a humanitního výzkumu, experimentálního vývoje a inovací ÉTA

  • Veřejná soutěž

    ETA 1 (STA02018TL010)

  • Hlavní účastníci

    Technologické centrum Praha z.s.p.o.

  • Druh soutěže

    VS - Veřejná soutěž

  • Číslo smlouvy

    TL01000071 - Dodatek 1 ke smlouvě

Alternativní jazyk

  • Název projektu anglicky

    Food Waste Reduction in Catering

  • Anotace anglicky

    The main aim of the project is to provide qualified background documents for the implementation of measures focused on reduction of foo in catering. Partial aims are: 1. To quantify the food waste in catering (selected canteen and fast food chains) and estimate the amount of waste in the whole segment in the Czech Republic. 2. To identify the the causes of wood waste on the side of operators as well as consumers (customers) in selected establishments; and to derive from them general factors leading to food waste in canteens and fast foods. 3. To propose measures supporting reduction of food waste in the segment of catering for practical use in firms, NGOs / CSOs as well as public administration.

Vědní obory

  • Kategorie VaV

    AP - Aplikovaný výzkum

  • OECD FORD - hlavní obor

    50201 - Economic Theory

  • OECD FORD - vedlejší obor

    50401 - Sociology

  • OECD FORD - další vedlejší obor

    21101 - Food and beverages

  • CEP - odpovídající obory <br>(dle <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">převodníku</a>)

    AH - Ekonomie<br>AO - Sociologie, demografie<br>GA - Zemědělská ekonomie<br>GM - Potravinářství

Hodnocení dokončeného projektu

  • Hodnocení poskytovatelem

    U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)

  • Zhodnocení výsledků projektu

    Jedná se o předběžné údaje, neproběhlo Závěrečné oponentní řízení.

Termíny řešení

  • Zahájení řešení

    1. 3. 2018

  • Ukončení řešení

    31. 12. 2020

  • Poslední stav řešení

    U - Ukončený projekt

  • Poslední uvolnění podpory

    28. 2. 2020

Dodání dat do CEP

  • Důvěrnost údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

  • Systémové označení dodávky dat

    CEP21-TA0-TL-U/02:1

  • Datum dodání záznamu

    30. 6. 2021

Finance

  • Celkové uznané náklady

    5 125 tis. Kč

  • Výše podpory ze státního rozpočtu

    4 209 tis. Kč

  • Ostatní veřejné zdroje financování

    0 tis. Kč

  • Neveřejné tuz. a zahr. zdroje finan.

    915 tis. Kč