Filtry
Nové technologické postupy s využitím membránových procesů poskytující nové potravinářské produkty se zlepšenými nutričními a uživatelskými vlastnostmi (QJ1510341)
Celkovým cílem projektu je výzkum a vývoj nových technologií a receptur vybraných potravinářských produktů s využitím membránových procesů, mikrofiltrace, ultrafiltrace, elektrodialýzy, které jsou pro využití v potravinářství nejvhodnější a budou upl...
GM - Potravinářství
- 2015 - 2018 •
- 15 381 tis. Kč •
- 11 082 tis. Kč •
- MZe
Řešení projektu: 1. 4. 2015 - 31. 12. 2018
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (72%)
Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství
Membránové procesy v potravinářství (MEMPROPO),
Workshop s názvem „Membránové procesy v potravinářství“ se konal dne 23. 10. 2015 v Membránovém inovačním centru – MemBrain, Pod Vinicí 87, Stráž pod Ralskem. Worshopu se zúčastnilo 32 účastníků a 12 členů řešitelského týmu projektu QJ1510341
GM - Potravinářství
- 2015 •
- W •
- Odkaz
Rok uplatnění
W - Uspořádání workshopu
Výsledek na webu
Bilanční vyhodnocení využití ultrafiltrace při výrobě tvarohů, jogurtů, sýrů
Předložená studie vychází z řešení výzkumného projektu KUSmem QJ1510341 s názvem „Nové technologické postupy s využitím membránových procesů poskytující nové potravinářské produkty se zlepšenými nutričními a uživatelskými vlastnostmi“ s fina...
Food and beverages
- 2018 •
- Jost •
- Odkaz
Rok uplatnění
Jost - Ostatní články v recenzovaných periodicích
Výsledek na webu
- 1 - 3 z 3