Filtry
Nové trvale udržitelné způsoby zpracování a využití tuzemských olejnin (QK22010135)
Způsoby získávání a zpracování olejů výrazně ovlivňují senzorické, případně funkční vlastnosti olejů a do značné míry podmiňují možnosti jejich využití nejen v domácnostech, ale i v celém potravinářském průmyslu. Cíle projektu jsou: 1. Zvýšit up...
Food and beverages
- 2022 - 2025 •
- 15 757 tis. Kč •
- 13 085 tis. Kč •
- MZe
Řešení projektu: 1. 1. 2022 - 31. 12. 2025
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (83%)
Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství
Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků (QK1910100)
Cílem projektu je zhodnocení vlivu reformulace vybraných potravin na jejich stabilitu a kvalitu. Řešena bude zejména problematika technologie výroby reformulovaných potravin a dále vliv těchto reformulací na trvanlivost konečného výrobku. V rámci pr...
Other natural sciences
- 2019 - 2023 •
- 18 677 tis. Kč •
- 18 677 tis. Kč •
- MZe
Řešení projektu: 1. 1. 2019 - 31. 12. 2023
Uznané náklady
Podpora ze státního rozpočtu (100%)
Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství
- 1 - 2 z 2