Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Metodika nového systému přípravy stravy v polních podmínkách

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00000493%3A_____%2F18%3AN0000001" target="_blank" >RIV/00000493:_____/18:N0000001 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Metodika nového systému přípravy stravy v polních podmínkách

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Plánované úkoly ve smyslu cílů zadání projektu byly splněny v plném rozsahu. Výsledkem projektu obranného výzkumu "Racionalizace přípravy stravy v polních podmínkách" je Metodika nového systému přípravy stravy v polních podmínkách, zkráceně "METODIKA RACIO". METODIKA RACIO byla schválena 23.10.2018 ředitelem Sekce podpory MO a zveřejněna ve Věstníku MO částka 14/2018 ze dne 27.12.2018, čímž se naplnil krok certifikace této metodiky. Výsledek byl předán rezortu Ministerstva obrany České republiky.

  • Název v anglickém jazyce

    Methodology of a new system of food preparation in field conditions

  • Popis výsledku anglicky

    The planned tasks in terms of the project objectives were met completely. The result of the defence research project "Rationalization of food preparation in field conditions" is Methodology of a new system of food preparation in field conditions, in abbreviated form "RACIO METHODOLOGY". METHODOLOGY RACIO was approved by the Director of the MoD Support Section on 23. October 2018 and published in the MO Bulletin 14/2018 of 27/12/2018, thus fulfilling the certification step of this methodology. Result were transmitted to the Ministry of Defence of the Czech Republic.

Klasifikace

  • Druh

    N<sub>metS</sub> - Metodiky schválené orgánem státní správy

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/OWVOPCZ201601" target="_blank" >OWVOPCZ201601: RACIO - Racionalizace přípravy stravy v polních podmínkách</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    PR160001

  • Číslo předpisu

  • Technické parametry

    Výsledkem programového projektu RACIO je certifikovaná "Metodika nového systému přípravy stravy v polních podmínkách". Součástí Metodiky nového systému přípravy stravy v polních podmínkách je Technický návrh nového prostředku pro přípravu stravy kontejnerového typu, dokument Dostupné potraviny a potravinářské suroviny jídelního lístku programového projektu RACIO a Jídelní lístek programového projektu RACIO.

  • Ekonomické parametry

    Výsledek projektu obranného výzkumu RACIO je použitelný pro následnou etapu projektu obranného vývoje tohoto prostředku.

  • Označení certifikačního orgánu

    Ministerstvo obrany České republiky , věstník MO číslo 14/2018

  • Datum certifikace

  • Způsoby využití výsledku

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy