Metodika nového systému přípravy stravy v polních podmínkách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00000493%3A_____%2F18%3AN0000001" target="_blank" >RIV/00000493:_____/18:N0000001 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Metodika nového systému přípravy stravy v polních podmínkách
Popis výsledku v původním jazyce
Plánované úkoly ve smyslu cílů zadání projektu byly splněny v plném rozsahu. Výsledkem projektu obranného výzkumu "Racionalizace přípravy stravy v polních podmínkách" je Metodika nového systému přípravy stravy v polních podmínkách, zkráceně "METODIKA RACIO". METODIKA RACIO byla schválena 23.10.2018 ředitelem Sekce podpory MO a zveřejněna ve Věstníku MO částka 14/2018 ze dne 27.12.2018, čímž se naplnil krok certifikace této metodiky. Výsledek byl předán rezortu Ministerstva obrany České republiky.
Název v anglickém jazyce
Methodology of a new system of food preparation in field conditions
Popis výsledku anglicky
The planned tasks in terms of the project objectives were met completely. The result of the defence research project "Rationalization of food preparation in field conditions" is Methodology of a new system of food preparation in field conditions, in abbreviated form "RACIO METHODOLOGY". METHODOLOGY RACIO was approved by the Director of the MoD Support Section on 23. October 2018 and published in the MO Bulletin 14/2018 of 27/12/2018, thus fulfilling the certification step of this methodology. Result were transmitted to the Ministry of Defence of the Czech Republic.
Klasifikace
Druh
N<sub>metS</sub> - Metodiky schválené orgánem státní správy
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/OWVOPCZ201601" target="_blank" >OWVOPCZ201601: RACIO - Racionalizace přípravy stravy v polních podmínkách</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
PR160001
Číslo předpisu
—
Technické parametry
Výsledkem programového projektu RACIO je certifikovaná "Metodika nového systému přípravy stravy v polních podmínkách". Součástí Metodiky nového systému přípravy stravy v polních podmínkách je Technický návrh nového prostředku pro přípravu stravy kontejnerového typu, dokument Dostupné potraviny a potravinářské suroviny jídelního lístku programového projektu RACIO a Jídelní lístek programového projektu RACIO.
Ekonomické parametry
Výsledek projektu obranného výzkumu RACIO je použitelný pro následnou etapu projektu obranného vývoje tohoto prostředku.
Označení certifikačního orgánu
Ministerstvo obrany České republiky , věstník MO číslo 14/2018
Datum certifikace
—
Způsoby využití výsledku
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy