Nové postupy a způsoby prevence vzniku potravinových odpadů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00020711%3A_____%2F22%3A10154764" target="_blank" >RIV/00020711:_____/22:10154764 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nové postupy a způsoby prevence vzniku potravinových odpadů
Popis výsledku v původním jazyce
Seznámení účastníků se shromážděnými daty ohledně produkce potravinových odpadů, vygenerovaných dat, která byla reportována k splnění povinnost hlášení České republiky. Diskuse nad možnostmi prevence vzniku odpadů.
Název v anglickém jazyce
New procedures and ways to prevent food waste
Popis výsledku anglicky
Acquaintance of the participants with the collected data regarding the production of food waste, the generated data, which was reported regarding the reporting obligation of the Czech Republic. Discussion on the possibilities of waste prevention.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
10511 - Environmental sciences (social aspects to be 5.7)
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/SS02030008" target="_blank" >SS02030008: Centrum environmentálního výzkumu: Odpadové a oběhové hospodářství a environmentální bezpečnost</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Národní technická knihovna Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
25
Počet zahraničních účastníků
2
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce