Diets with high or low protein content and glycemic index for weight-loss maintenance
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00023761%3A_____%2F10%3A%230000304" target="_blank" >RIV/00023761:_____/10:#0000304 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Diets with high or low protein content and glycemic index for weight-loss maintenance
Popis výsledku v původním jazyce
In this large European study, a modest increase in protein content and a modest reduction in the glycemic index led to an improvement in study completion and maintenance of weight loss.
Název v anglickém jazyce
Diets with high or low protein content and glycemic index for weight-loss maintenance
Popis výsledku anglicky
In this large European study, a modest increase in protein content and a modest reduction in the glycemic index led to an improvement in study completion and maintenance of weight loss.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
The New England Journal of Medicine
ISSN
0028-4793
e-ISSN
—
Svazek periodika
363
Číslo periodika v rámci svazku
22
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
12
Strana od-do
2102-2113
Kód UT WoS článku
000284587800005
EID výsledku v databázi Scopus
—