Experience and acceptability of diets of varying protein content and glycemic index in an obese cohort: results from the Diogenes trial
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00023761%3A_____%2F13%3A%230000401" target="_blank" >RIV/00023761:_____/13:#0000401 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Experience and acceptability of diets of varying protein content and glycemic index in an obese cohort: results from the Diogenes trial
Popis výsledku v původním jazyce
To investigate acceptability and tolerability of diets of different protein and glycemic index (GI) content aimed at weight maintenance following a phase of rapid weight loss, as part of a large pan-European dietary intervention trial.
Název v anglickém jazyce
Experience and acceptability of diets of varying protein content and glycemic index in an obese cohort: results from the Diogenes trial
Popis výsledku anglicky
To investigate acceptability and tolerability of diets of different protein and glycemic index (GI) content aimed at weight maintenance following a phase of rapid weight loss, as part of a large pan-European dietary intervention trial.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
European journal of clinical nutrition
ISSN
0954-3007
e-ISSN
—
Svazek periodika
67
Číslo periodika v rámci svazku
9
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
990-995
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—