An HPTLC method for the determination of vitamin C in foodstuffs and food supplements
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00023795%3A_____%2F02%3A00004723" target="_blank" >RIV/00023795:_____/02:00004723 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
An HPTLC method for the determination of vitamin C in foodstuffs and food supplements
Popis výsledku v původním jazyce
An HPTLC method for the determination of vitamin C in foodstuffs and food supplements.
Název v anglickém jazyce
An HPTLC method for the determination of vitamin C in foodstuffs and food supplements
Popis výsledku anglicky
An HPTLC method for the determination of vitamin C in foodstuffs and food supplements.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
FM - Hygiena
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Planar Chromatography 2002
ISBN
N
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
435-439
Název nakladatele
Neuveden
Místo vydání
Hévíz
Místo konání akce
Hévíz
Datum konání akce
11. 5. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—