Biomarkery dietární expozice vybraným mykotoxinům
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00023795%3A_____%2F99%3A%20184J" target="_blank" >RIV/00023795:_____/99: 184J - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Biomarkery dietární expozice vybraným mykotoxinům
Popis výsledku v původním jazyce
Biomarkery dietární expozice vybraným mykotoxinům
Název v anglickém jazyce
Biomarkers of dietary exposure to selected mycotoxins
Popis výsledku anglicky
Biomarkers of dietary exposure to selected mycotoxins
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Časopis českých lékárníků
ISSN
1211-5134
e-ISSN
—
Svazek periodika
71
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—