Česká biokuchařka
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F01%3A%23%23%23%23%23926" target="_blank" >RIV/00027006:_____/01:#####926 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Česká biokuchařka
Popis výsledku v původním jazyce
Kniha obsahuje na 200 tradičních a moderních receptů na zpracování pohanky, prosa, cizrny, a špaldy. V úvodních kapitolách je shrnuto pěstování biopotravin a jejich dopad na zdraví člověka.
Název v anglickém jazyce
Czech bio-cookerybook: cooking from organic food
Popis výsledku anglicky
This cookery book contains about 200 recipes of traditional and modern meals from organic growing crops as chickpeas, spelt, buckwheat, millet etc. In introduction is described growing of organic crops and impact of organic foods on man health.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GA - Zemědělská ekonomie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QD0057" target="_blank" >QD0057: Diverzita opomíjených obilnin a pseudoobilnin a její využití v setrvalém zemědělství a zdravé výživě</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
80-86179-79-6
Počet stran knihy
172
Název nakladatele
Fontána
Místo vydání
Olomouc
Kód UT WoS knihy
—