Vliv intenzivní a extenzivní pastvy na strukturu porostu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F03%3A00008258" target="_blank" >RIV/00027006:_____/03:00008258 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv intenzivní a extenzivní pastvy na strukturu porostu
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek popisuje výsledky studia struktury porostu a tvorby rostlinné biomasy při různé intenzitě pastvy mladých jalovic. Intenzivní pastva podporoval rozšíření jetele plazivého a porost obsahoval menší podíl odumřelé biomasy než na extenzivně spásaném
Název v anglickém jazyce
Effect of intensive and extensive grazing on sward structure
Popis výsledku anglicky
This paper described results of the study of sward structure and plant biomass production under young heifers grazing with different intesity. Intensive grazing supported spreading of white clover and decreasing of dead biomass than extensive grazing orThis paper described results of the study of sward structure and plant biomass production under young heifers grazing with different intesity. Intensive grazing supported spreading of white clover and decreasing of dead biomass than extensive grazing oru
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Ekologicky šetrné a ekonomicky přijatelné obhospodařování travních porostů
ISBN
80-86555-30-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
275-282
Název nakladatele
VÚRV Praha -Ruzyně
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
VÚRV Praha -Ruzyně
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—