Termické vlastnosti osiv zelenin a květin.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F05%3A996212" target="_blank" >RIV/00027006:_____/05:996212 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00027006:_____/05:#####951
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Termické vlastnosti osiv zelenin a květin.
Popis výsledku v původním jazyce
Termické vlastnosti osiv zelenin a květin.
Název v anglickém jazyce
Maintenance of biological value of seeds in some species with low seed longevity using combination of effects of physical factors
Popis výsledku anglicky
Maintenance of biological value of seeds in some species with low seed longevity using combination of effects of physical factorsMaintenance of biological value of seeds in some species with low seed longevity using combination of effects of physical factors
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QD1325" target="_blank" >QD1325: Využití kombinace fyzikálních vlivů pro uchování biologické hodnoty semen některých obtížně skladovatelných druhů</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Osivo a sadba
ISBN
80-213-1286-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
86-91
Název nakladatele
ČZU Praha
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
10. 2. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—