Úroveň techniky v analýzách GMO
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F06%3A1478" target="_blank" >RIV/00027006:_____/06:1478 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
State-of-the-art in GMO analyses
Popis výsledku v původním jazyce
Genetically modified organisms(GMO)are the products of modern biotechnologies.The name GMO was first used years ago to describe micro-organisms that had genes from other species transferred into their genetic material by the transformation.Applied to crops, the term refers to any genetic plant type that has one or more genes from a different species transferred into its genetic material using accepted techniques of genetic engeneering and where such introduced genes have been shown to produce a gene product(a protein)
Název v anglickém jazyce
State-of-the-art in GMO analyses
Popis výsledku anglicky
Genetically modified organisms(GMO)are the products of modern biotechnologies.The name GMO was first used years ago to describe micro-organisms that had genes from other species transferred into their genetic material by the transformation.Applied to crops, the term refers to any genetic plant type that has one or more genes from a different species transferred into its genetic material using accepted techniques of genetic engeneering and where such introduced genes have been shown to produce a gene product(a protein)
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1B44068" target="_blank" >1B44068: Vývoj a validace metod pro zvýšení kvality a zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím postupů molekulární biologie v souladu s požadavky EU</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
New Food
ISSN
1461-4642
e-ISSN
—
Svazek periodika
2006
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
76-80
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—