Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Úroveň techniky v analýzách GMO

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F06%3A1478" target="_blank" >RIV/00027006:_____/06:1478 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    State-of-the-art in GMO analyses

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Genetically modified organisms(GMO)are the products of modern biotechnologies.The name GMO was first used years ago to describe micro-organisms that had genes from other species transferred into their genetic material by the transformation.Applied to crops, the term refers to any genetic plant type that has one or more genes from a different species transferred into its genetic material using accepted techniques of genetic engeneering and where such introduced genes have been shown to produce a gene product(a protein)

  • Název v anglickém jazyce

    State-of-the-art in GMO analyses

  • Popis výsledku anglicky

    Genetically modified organisms(GMO)are the products of modern biotechnologies.The name GMO was first used years ago to describe micro-organisms that had genes from other species transferred into their genetic material by the transformation.Applied to crops, the term refers to any genetic plant type that has one or more genes from a different species transferred into its genetic material using accepted techniques of genetic engeneering and where such introduced genes have been shown to produce a gene product(a protein)

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1B44068" target="_blank" >1B44068: Vývoj a validace metod pro zvýšení kvality a zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím postupů molekulární biologie v souladu s požadavky EU</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    New Food

  • ISSN

    1461-4642

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    2006

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    76-80

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus