Stanovení GMO v potravinách: relevantní postupy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F06%3A1832" target="_blank" >RIV/00027006:_____/06:1832 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Stanovení GMO v potravinách: relevantní postupy
Popis výsledku v původním jazyce
Geneticky modifikované organismy GMO se v dnešní době již staly součástí potravinového řetězce.Důvod jejich vzniku je zřejmý: vylepšení stávajících vlastností organismu nebo zisk vlastností nových.
Název v anglickém jazyce
GMO analyses in food : relevant procedures
Popis výsledku anglicky
The GMO are components in the string of food.The reason of GMO creation is evident-to improve current organism´s quality or aquisition new properies.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1B44068" target="_blank" >1B44068: Vývoj a validace metod pro zvýšení kvality a zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím postupů molekulární biologie v souladu s požadavky EU</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků z "XXXVII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin"
ISBN
ISSN 1802-1433
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
10-10
Název nakladatele
VÚPP
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Datum konání akce
29. 5. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—