Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Aplikace gelových insekticidních nástrah na hubení švábovitého hmyzu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F09%3A00000755" target="_blank" >RIV/00027006:_____/09:00000755 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Aplikace gelových insekticidních nástrah na hubení švábovitého hmyzu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Metodika je vytvořena pro potřeby plnění zákona 258/2000. Metodika je zaměřena na problematiku týkající se výskytu švábů v zemědělských a potravinářských provozech a nových metod jeho hubení za pomoci gelových insekticidních nástrah. Metodika obsahuje souhrn nových originálních informací o účinnosti gelů a praktické instrukce o jejich aplikaci v různých situacích.

  • Název v anglickém jazyce

    Application of gel baits for control of pest cockroaches

  • Popis výsledku anglicky

    The certified technological procedure was developed in order to support Czech national legislation 258/2000. The procedure is aimed at the control of pest cockroaches in agricultural and food industry premises using insecticide gel baits. The technological procedure contains new and original information on gel bait efficacy and instructions on their application under various environmental circumstances.

Klasifikace

  • Druh

    N<sub>metC</sub> - Metodiky certifikované oprávněným orgánem

  • CEP obor

    GF - Choroby, škůdci, plevely a ochrana rostlin

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    3304/10

  • Číslo předpisu

  • Technické parametry

    Osvědčení 3/2009 o uznání uplatněné certifikované metodiky vydává Ministerstvo zemědělství ČR, Úsek potravinářských výrob - Úřad pro potraviny ISBN: 978-80-7427-019-2

  • Ekonomické parametry

    Snižování ekonomických ztrát v zemedělském, potravinářském a komunálním prostředí a snižování zdravotních rizik.

  • Označení certifikačního orgánu

    Ministerstvo zemědělství ČR, Úsek potravinářských výrob - Úřad pro potraviny, Těšnov 17, 117 05 Praha 1

  • Datum certifikace

  • Způsoby využití výsledku