Aplikace gelových insekticidních nástrah na hubení švábovitého hmyzu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F09%3A00000755" target="_blank" >RIV/00027006:_____/09:00000755 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Aplikace gelových insekticidních nástrah na hubení švábovitého hmyzu
Popis výsledku v původním jazyce
Metodika je vytvořena pro potřeby plnění zákona 258/2000. Metodika je zaměřena na problematiku týkající se výskytu švábů v zemědělských a potravinářských provozech a nových metod jeho hubení za pomoci gelových insekticidních nástrah. Metodika obsahuje souhrn nových originálních informací o účinnosti gelů a praktické instrukce o jejich aplikaci v různých situacích.
Název v anglickém jazyce
Application of gel baits for control of pest cockroaches
Popis výsledku anglicky
The certified technological procedure was developed in order to support Czech national legislation 258/2000. The procedure is aimed at the control of pest cockroaches in agricultural and food industry premises using insecticide gel baits. The technological procedure contains new and original information on gel bait efficacy and instructions on their application under various environmental circumstances.
Klasifikace
Druh
N<sub>metC</sub> - Metodiky certifikované oprávněným orgánem
CEP obor
GF - Choroby, škůdci, plevely a ochrana rostlin
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
3304/10
Číslo předpisu
—
Technické parametry
Osvědčení 3/2009 o uznání uplatněné certifikované metodiky vydává Ministerstvo zemědělství ČR, Úsek potravinářských výrob - Úřad pro potraviny ISBN: 978-80-7427-019-2
Ekonomické parametry
Snižování ekonomických ztrát v zemedělském, potravinářském a komunálním prostředí a snižování zdravotních rizik.
Označení certifikačního orgánu
Ministerstvo zemědělství ČR, Úsek potravinářských výrob - Úřad pro potraviny, Těšnov 17, 117 05 Praha 1
Datum certifikace
—
Způsoby využití výsledku
—