Charakteristika amarantu jako kulturní rostliny
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F11%3A00002060" target="_blank" >RIV/00027006:_____/11:00002060 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Charakteristika amarantu jako kulturní rostliny
Popis výsledku v původním jazyce
Kapitola knihy pojednává o botanické charakteristice, taxonomickému zařazení i o nárocích na pěstování, agrotechnice a sklizni. Jsou zde uvedeny i choroby a škůdci amarantu v ČR.
Název v anglickém jazyce
Characterisation of amaranth crop
Popis výsledku anglicky
The chapter discusses botanical characterisation, taxonomy, conditions demands, crop management practices and harvest. There are included also pests and diseases of amaranth crop in the Czech Republic.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Amarant - zdroj výživy v 21. století
ISBN
978-80-87250-15-0
Počet stran výsledku
23
Strana od-do
13-35
Počet stran knihy
100
Název nakladatele
Forsapi, s.r.o.
Místo vydání
Praha 6
Kód UT WoS kapitoly
—