Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Charakteristika amarantu jako kulturní rostliny

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F11%3A00002060" target="_blank" >RIV/00027006:_____/11:00002060 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Charakteristika amarantu jako kulturní rostliny

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Kapitola knihy pojednává o botanické charakteristice, taxonomickému zařazení i o nárocích na pěstování, agrotechnice a sklizni. Jsou zde uvedeny i choroby a škůdci amarantu v ČR.

  • Název v anglickém jazyce

    Characterisation of amaranth crop

  • Popis výsledku anglicky

    The chapter discusses botanical characterisation, taxonomy, conditions demands, crop management practices and harvest. There are included also pests and diseases of amaranth crop in the Czech Republic.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Amarant - zdroj výživy v 21. století

  • ISBN

    978-80-87250-15-0

  • Počet stran výsledku

    23

  • Strana od-do

    13-35

  • Počet stran knihy

    100

  • Název nakladatele

    Forsapi, s.r.o.

  • Místo vydání

    Praha 6

  • Kód UT WoS kapitoly