Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Comparison of Cryopreservation Methods of Vegetatively Propagated Crops Based on Thermal Analysis

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F12%3A00002123" target="_blank" >RIV/00027006:_____/12:00002123 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.intechopen.com/books/current-frontiers-in-cryopreservation/comparison-of-cryopreservation-methods-of-vegetatively-propagated-crops-based-on-thermal-analysis" target="_blank" >http://www.intechopen.com/books/current-frontiers-in-cryopreservation/comparison-of-cryopreservation-methods-of-vegetatively-propagated-crops-based-on-thermal-analysis</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.5772/34454" target="_blank" >10.5772/34454</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Comparison of Cryopreservation Methods of Vegetatively Propagated Crops Based on Thermal Analysis

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this study is a comparison of different cryopreservation methods based on the vitrification achieved by dehydration and glass transition temperature (Tg), and their efficiency towards optimal regeneration of vegetatively propagated plants. Thethermal characteristics, evaluation of frozen water content, and the glass transition temperature were measured by a differential scanning calorimeter.

  • Název v anglickém jazyce

    Comparison of Cryopreservation Methods of Vegetatively Propagated Crops Based on Thermal Analysis

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this study is a comparison of different cryopreservation methods based on the vitrification achieved by dehydration and glass transition temperature (Tg), and their efficiency towards optimal regeneration of vegetatively propagated plants. Thethermal characteristics, evaluation of frozen water content, and the glass transition temperature were measured by a differential scanning calorimeter.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    ED - Fyziologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QH71228" target="_blank" >QH71228: Ozdravení domácích genotypů česneku za účelem jejich uchování metodou kryokonzervace</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Current Frontiers in Cryopreservation

  • ISBN

    978-953-51-0302-8

  • Počet stran výsledku

    25

  • Strana od-do

    333-357

  • Počet stran knihy

    462

  • Název nakladatele

    InTech

  • Místo vydání

    Rijeka, Croatia

  • Kód UT WoS kapitoly