Nový přístup k hodnocení glykemického indexu na principu analýzy stravitelnosti sacharidů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F13%3A00002659" target="_blank" >RIV/00027006:_____/13:00002659 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nový přístup k hodnocení glykemického indexu na principu analýzy stravitelnosti sacharidů
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek shrnuje výsledky procesu optimalizace metody zaměřené na odhad glykemického indexu založené na in vitro stanovení stravitelnosti sacharidů.
Název v anglickém jazyce
A new approach to glycemic index evaluation by analysis of the carbohydrate digestibility
Popis výsledku anglicky
The contribution summarizes the optimisation process of the method targeted to glycemic index evaluation based on the in vitro saccharides digestibility determination.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1310219" target="_blank" >QJ1310219: Pšenice se specifickým složením a vlastnostmi škrobu pro potravinářské a průmyslové účely</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Úroda
ISSN
0139-6013
e-ISSN
—
Svazek periodika
61
Číslo periodika v rámci svazku
12 věd.př.
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
108-113
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—