Význam léčivých, aromatických a kořeninových rostlin (LAKR) pro výživu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F14%3A00003061" target="_blank" >RIV/00027006:_____/14:00003061 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Význam léčivých, aromatických a kořeninových rostlin (LAKR) pro výživu
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek informuje o významu léčivých, aromatických a kořeninových rostlin (LAKR) pro výživu.
Název v anglickém jazyce
Importance of medicinal, aromatic and culinary plants (MAPs) for human nutrition
Popis výsledku anglicky
Article brings information about importance of medicinal, aromatic and culinary plants (MAPs) for nutrition.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
EF - Botanika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Genetické zdroje rostlin a a zdravá výživa
ISBN
978-80-7434-174-8
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
57-59
Počet stran knihy
70
Název nakladatele
Ministerstvo zemědělství
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—