The Value of Medicinal, Aromatic and Culinary Plants (MAPs) for Nutrition
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F15%3A00003451" target="_blank" >RIV/00027006:_____/15:00003451 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The Value of Medicinal, Aromatic and Culinary Plants (MAPs) for Nutrition
Popis výsledku v původním jazyce
Chapter brings information about importance of medicinal, aromatic and culinary plants (MAPs) for nutrition.
Název v anglickém jazyce
The Value of Medicinal, Aromatic and Culinary Plants (MAPs) for Nutrition
Popis výsledku anglicky
Chapter brings information about importance of medicinal, aromatic and culinary plants (MAPs) for nutrition.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
EF - Botanika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Plant Genetic Resources and Healthy Diet
ISBN
978-80-7434-248-6
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
57-59
Počet stran knihy
72
Název nakladatele
Ministry of Agriculture of the Czech Republic
Místo vydání
Praha 1
Kód UT WoS kapitoly
—