Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Genetické zdroje: klíč k zemědělské rozmanitosti

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F19%3A00005596" target="_blank" >RIV/00027006:_____/19:00005596 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Genetické zdroje: klíč k zemědělské rozmanitosti

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Článek v souvislosti s výstavou „Genetické zdroje: Klíč k zemědělské rozmanitosti“ konanou v Národním zemědělském muzeu představuje „Národní program konzervace a využívání genetických zdrojů rostlin, zvířat a mikroorganismů významných pro výživu a zemědělství“ představuje jednotlivé podprogramy a připomíná význam diverzity rostlin, živočichů a mikroorganismů pro výživu člověka. Pozornost je věnována rostlinám a mikroorganismům významným při výrobě potravin kvasným procesem. Kvasný: průmysl, technologie, výzkum, osobnosti, historie, legislativa, společnost, 1(5): 40-41.

  • Název v anglickém jazyce

    Genetic resources: the key to agricultural diversity

  • Popis výsledku anglicky

    The article in connection with the exhibition "Genetic Resources: The Key to Agricultural Diversity" held at the National Museum of Agriculture presents " The National Programme on Conservation and Utilization of Plant, Animal and Microbial Genetic Resources Important for Food and Agriculture " presents individual sub-programs and recalls the importance of plant, animal and micro-organism diversity for human nutrition. Attention is paid to plants and microorganisms important in the production of food by the fermentation process.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40101 - Agriculture

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů