Analytical methods focused on studying phytonutrients in food
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F20%3A10138345" target="_blank" >RIV/00027006:_____/20:10138345 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/61989592:15310/20:73603877
Výsledek na webu
<a href="http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-12-815354-3.00009-5" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-12-815354-3.00009-5</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-12-815354-3.00009-5" target="_blank" >10.1016/B978-0-12-815354-3.00009-5</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Analytical methods focused on studying phytonutrients in food
Popis výsledku v původním jazyce
This chapter discuss the GC and LC based platforms that are the most commonly and widely used techniques for analysis of phytonutrients from food. Plant-based foods are very complex matrices for any analytical investigation. They contain different classes of compounds, which differ in chemical structure and behavior, polarity, size, and concentration. Therefore, the choice of analytical technique strongly depends on the physical and chemical properties of the analytes.
Název v anglickém jazyce
Analytical methods focused on studying phytonutrients in food
Popis výsledku anglicky
This chapter discuss the GC and LC based platforms that are the most commonly and widely used techniques for analysis of phytonutrients from food. Plant-based foods are very complex matrices for any analytical investigation. They contain different classes of compounds, which differ in chemical structure and behavior, polarity, size, and concentration. Therefore, the choice of analytical technique strongly depends on the physical and chemical properties of the analytes.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
—
OECD FORD obor
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Phytonutriens in food : From Traditional to Rational Usage
ISBN
978-0-12-815354-3
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
237-244
Počet stran knihy
245
Název nakladatele
Elsevier
Místo vydání
Duxford
Kód UT WoS kapitoly
—