Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Analytical methods focused on studying phytonutrients in food

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F20%3A10138345" target="_blank" >RIV/00027006:_____/20:10138345 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/61989592:15310/20:73603877

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-12-815354-3.00009-5" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-12-815354-3.00009-5</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-12-815354-3.00009-5" target="_blank" >10.1016/B978-0-12-815354-3.00009-5</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Analytical methods focused on studying phytonutrients in food

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This chapter discuss the GC and LC based platforms that are the most commonly and widely used techniques for analysis of phytonutrients from food. Plant-based foods are very complex matrices for any analytical investigation. They contain different classes of compounds, which differ in chemical structure and behavior, polarity, size, and concentration. Therefore, the choice of analytical technique strongly depends on the physical and chemical properties of the analytes.

  • Název v anglickém jazyce

    Analytical methods focused on studying phytonutrients in food

  • Popis výsledku anglicky

    This chapter discuss the GC and LC based platforms that are the most commonly and widely used techniques for analysis of phytonutrients from food. Plant-based foods are very complex matrices for any analytical investigation. They contain different classes of compounds, which differ in chemical structure and behavior, polarity, size, and concentration. Therefore, the choice of analytical technique strongly depends on the physical and chemical properties of the analytes.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Phytonutriens in food : From Traditional to Rational Usage

  • ISBN

    978-0-12-815354-3

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    237-244

  • Počet stran knihy

    245

  • Název nakladatele

    Elsevier

  • Místo vydání

    Duxford

  • Kód UT WoS kapitoly