Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Features of ice nucelation process in garlic cloves

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F22%3A10175740" target="_blank" >RIV/00027006:_____/22:10175740 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Features of ice nucelation process in garlic cloves

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The average temperature of the onset of crystallization of garlic cloves (n=27) is -18.6 +-5.8 oC (Tmin=-11.8 oC, Tmax=-31.8 oC). The average time interval between the onset of crystallization of various parts of garlic is 13.8 +-15.8 min (tmin=0 min, tmax=53.8 min), the temperature during this time decreases by 5.0+-5.8oC (Tmin =0 oC, Tmax=19.8 oC). Thus, we can talk about the presence of a barrier for the crystallization front between the central sprout and the main tissues of the garlic clove. The low temperature of the onset of crystallization indicates a high tendency of garlic tissues to hypothermia.

  • Název v anglickém jazyce

    Features of ice nucelation process in garlic cloves

  • Popis výsledku anglicky

    The average temperature of the onset of crystallization of garlic cloves (n=27) is -18.6 +-5.8 oC (Tmin=-11.8 oC, Tmax=-31.8 oC). The average time interval between the onset of crystallization of various parts of garlic is 13.8 +-15.8 min (tmin=0 min, tmax=53.8 min), the temperature during this time decreases by 5.0+-5.8oC (Tmin =0 oC, Tmax=19.8 oC). Thus, we can talk about the presence of a barrier for the crystallization front between the central sprout and the main tissues of the garlic clove. The low temperature of the onset of crystallization indicates a high tendency of garlic tissues to hypothermia.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů