Změny povrchových teplot vemene při ochlazování dojnic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F00%3A00000072" target="_blank" >RIV/00027014:_____/00:00000072 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Změny povrchových teplot vemene při ochlazování dojnic
Popis výsledku v původním jazyce
Dojnice jsou citlivější na ventilaci vzduchu vedenou na bederni partii. Došlo k ochlazení vemene až o 1,2K. Při ventilaci vzduchu na lopatku se snížila povrchová teplota vemene pouze o 0,4K.
Název v anglickém jazyce
A surface temperatures of an udder chANGes during dairy cows cooling
Popis výsledku anglicky
Dairy cows are more senzitive on ventilation on lumbar region. An udder was cooled till 1,2K. During of air-ventilation on shoulder-blade region was reduced the udder surface temperatura about 0,4K only.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP0960006313" target="_blank" >EP0960006313: Zkvalitnění a optimalizace chovného a produkčního prostředí pro hospodářská zvířata</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Aktuální problémy šlechtění, chovu, zdraví a produkce skotu
ISBN
80-85645-39-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
Scientific pedagogical publishing, České Budějovice
Místo vydání
České Budějovice
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—