Obecné údaje o produkci a spotřebě masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F00%3A00000158" target="_blank" >RIV/00027014:_____/00:00000158 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Obecné údaje o produkci a spotřebě masa
Popis výsledku v původním jazyce
Kapitola pojednává o produkci jatečných prasat, o vývoji stavů prasat od roku 1948 do1999 vše je doloženo názornými tabulkami. Dále je zde přehledně zpracována problematika spotřeby masa v ČR,EU i ve světě. Kapitola uvádí výhledovou situaci s vepřovým masem v ČR v letech 1997-2005, spotřeby masa na obyvatele a míry soběstatečnosti v členských státech EU za rok 1997
Název v anglickém jazyce
General information on meat production and consumption
Popis výsledku anglicky
The chapter is aimed at pork production and pig numbers development since 1984 to 1999; all figures are given in tables. In addition, data on global, CR and EU meat consumption is shown. The perspektive of pork market in the CR in 1997 - 2005 are also given as well as pork consumption per capita and self-sufficiency rates of the EU member states in 1997.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP0960006262" target="_blank" >EP0960006262: Predikce podílu svaloviny v jatečném těle a postupy pro zlepšení výkrmnosti a jatečné hodnoty prasat</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Učební texty pro školení klasifikátorů jatečných prasat SEUROP
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Název nakladatele
SEUROP
Místo vydání
Výzkumný ústav živočišné výroby
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—