Charakteristika jatečných těl prasat hodnocených podle podílu svaloviny
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F00%3A00000282" target="_blank" >RIV/00027014:_____/00:00000282 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Charakteristika jatečných těl prasat hodnocených podle podílu svaloviny
Popis výsledku v původním jazyce
Článek se zabývá klasifikací jatečných prasat podle podílu svaloviny, zdůrazňuje výhody pro zúčastněné partnery, nutno zavést SEUROP systém v České republice.
Název v anglickém jazyce
The characteristics of pig carcasses evaluated according to the lean meat content
Popis výsledku anglicky
In this artiele is described classification of pig carcasses according to the lean meat content is described in this article, advantages for participated partners and occasion of introduction SEUROP grading im Czech republic.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP0960006262" target="_blank" >EP0960006262: Predikce podílu svaloviny v jatečném těle a postupy pro zlepšení výkrmnosti a jatečné hodnoty prasat</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Agro magazín
ISSN
1212-6667
e-ISSN
—
Svazek periodika
1
Číslo periodika v rámci svazku
12
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—