Situace ve výrobě krmných směsí pro králíky v intenzivních chovech
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F00%3A00000316" target="_blank" >RIV/00027014:_____/00:00000316 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Situace ve výrobě krmných směsí pro králíky v intenzivních chovech
Popis výsledku v původním jazyce
Pro vypracování orientační informace o kvalitě krmných směsí vyráběných v ČR, bylo vyzváno 7 výrobců o zaslání reprezentativních vzorků krmných směsí. Rozbor základních živin byl provedenn anonymě. K analýzám bylo použito 7 vzorků směsí pro samice a 6 vzorků směsí pro výkrm. Hlavní nedostatky byly zjištěny v obsahu škrobu, energgie a vlákniny.. V porovnání s doporučenými hodnotami byly zaznamenány významné nedostatky u dvou výrobců u směsí pro sami
Název v anglickém jazyce
Situation in the feed mixtures manufacturing for intensive rabbit production
Popis výsledku anglicky
Seven Czech feed mixtures manufakturers were asked to send representative samples of feed mixtures for rabbits. Samples were analyzedanonymously (7 feed mixtures for does and 6 feed mixtures for fattening of rabbits). The principal shortcomings were found out in two manufakturers of feed mixtures for does. Also too high content of starch in one feed mixture for fattenned rabbits was found.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Zpravodaj č. 4 UCHBK
ISSN
—
e-ISSN
—
Svazek periodika
—
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
16
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—