Základy konzervace pícnin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F00%3A00000399" target="_blank" >RIV/00027014:_____/00:00000399 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Základy konzervace pícnin
Popis výsledku v původním jazyce
Je prokázáno,že kvalitní siláž lze vyrobit v silážním žlabu, ve věži, v PE vaku. Lze to ovšem dokázat jen pokud se dodržují základní požadavky, především optimální obsah sušiny, dostatečné nařezání hmoty, rychlé naskladnění, udusání a neprodyšné zakrytí.
Název v anglickém jazyce
Principles of forage crops preservation
Popis výsledku anglicky
It is documented that first-rate silage is possible to made at tower silo, pit silo and at the bag. It is necessary to observe basic requirements - optimal contain of dry matter, correct cutting of matter, quick storage, good pressing and airtight covering of matter.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Výživa a zdraví zvířat jako základní předpoklady realizace genetického potenciálu skotu.
ISBN
—
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
—
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Chovservis a.s. Hradec Králové
Místo vydání
Hradec Králové
Kód UT WoS kapitoly
—