A heat stress as a significant factor of dairy cows welfare
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F01%3A00000059" target="_blank" >RIV/00027014:_____/01:00000059 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
A heat stress as a significant factor of dairy cows welfare
Popis výsledku v původním jazyce
By heat stress (32 oC) it was shortening of rest duration on 70-80 % feed intake on 60-74 % and rimunation on 70-94 % especially in dairy cows of higher milk performance (8000 kg milk per lactation). A milk yield of dairy cows was lower about 13.5-19.8 %but in 1st lactation cows however about 5 %.
Název v anglickém jazyce
A heat stress as a significant factor of dairy cows welfare
Popis výsledku anglicky
By heat stress (32 oC) it was shortening of rest duration on 70-80 % feed intake on 60-74 % and rimunation on 70-94 % especially in dairy cows of higher milk performance (8000 kg milk per lactation). A milk yield of dairy cows was lower about 13.5-19.8 %but in 1st lactation cows however about 5 %.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QD0176" target="_blank" >QD0176: INTENZIFIKACE A EFEKTIVNÍ MANAGEMENT CHOVU DOJENÉHO SKOTU S OHLEDEM NA BUDOUCÍ ČLENSTVÍ V EU</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Biotechnologie 2001
ISBN
80-85645-42-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
119-119
Název nakladatele
Jihočeská univerzita
Místo vydání
České Budějovice
Místo konání akce
České Budějovice
Datum konání akce
25. 9. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—