The effect of aplication of several kinds of additives on alfalfa silage quality
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F02%3A00000001" target="_blank" >RIV/00027014:_____/02:00000001 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The effect of aplication of several kinds of additives on alfalfa silage quality
Popis výsledku v původním jazyce
The second cut of alfalfa was ensiled without and with bacterial and chemical additives, as well as molases.
Název v anglickém jazyce
The effect of aplication of several kinds of additives on alfalfa silage quality
Popis výsledku anglicky
The second cut of alfalfa was ensiled without and with bacterial and chemical additives, as well as molases.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/ME%20194" target="_blank" >ME 194: Hodnocení energie a bílkovin v konzervovaných pícninách</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
The XIIIth International Silage Conference
ISBN
1854827790
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
116-117
Název nakladatele
Auchincruive, Scotland
Místo vydání
Auchincruive, Scotland
Místo konání akce
Auchincruive, Scotland
Datum konání akce
11. 9. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—