Methods of the SEUROP systém for the evaluation of pig carcasses in ČR
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F02%3A00005002" target="_blank" >RIV/00027014:_____/02:00005002 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Methods of the SEUROP systém for the evaluation of pig carcasses in ČR
Popis výsledku v původním jazyce
Pig carcasses evaluation based on the SEUROP systém (acording to lean meat content) has been used in the Czech Republic sience 1993 as an alternative method. Sience 1st April 2000 this systém has been used as the obligatory one.
Název v anglickém jazyce
Methods of the SEUROP systém for the evaluation of pig carcasses in ČR
Popis výsledku anglicky
Pig carcasses evaluation based on the SEUROP systém (acording to lean meat content) has been used in the Czech Republic sience 1993 as an alternative method. Sience 1st April 2000 this systém has been used as the obligatory one.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GI - Šlechtění a plemenářství hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QC1231" target="_blank" >QC1231: Objektivní klasifikace jatečných těl prasat, skotu a ovcí</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Current Problems of Breeding, Health and Production of Pigs
ISBN
80-85645-44-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
108-108
Název nakladatele
Jihočeská universita České Budějovice
Místo vydání
České Budějovice
Místo konání akce
České Budějovice
Datum konání akce
19. 2. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—