Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Systémy hodnocení energie a dusíkatých látek krmiv pro přežvýkavce

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F02%3A00008184" target="_blank" >RIV/00027014:_____/02:00008184 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Systémy hodnocení energie a dusíkatých látek krmiv pro přežvýkavce

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Objektivní hodnocení kvality krmiv je předpokladem jejich efektivního využití v sestavovaných krmných dávkách. Dostatečný příjem živin, odpovídající nutričním požadavkům zvířat je zárukou nejen vysoké užitkovosti, naplňující genetický potenciál zvířete a

  • Název v anglickém jazyce

    The new systems of feed evaluation for ruminants.

  • Popis výsledku anglicky

    New findings in the physiology of ruminant nutrition enable to formulate new systems of feed evaluation. New criteria recpect rumen degradability of dietary protein and effect of energy intake on microbial protein synthesis. Intestinal digestibility of uNew findings in the physiology of ruminant nutrition enable to formulate new systems of feed evaluation. New criteria recpect rumen degradability of dietary protein and effect of energy intake on microbial protein synthesis. Intestinal digestibility of un

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Krmivářské poradenství

  • ISBN

    80-213-0948-2

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    50-63

  • Počet stran knihy

  • Název nakladatele

    ČZU

  • Místo vydání

    Praha

  • Kód UT WoS kapitoly