Omezení produkce amoniaku ve výkrmu prasat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F03%3A00008477" target="_blank" >RIV/00027014:_____/03:00008477 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Omezení produkce amoniaku ve výkrmu prasat
Popis výsledku v původním jazyce
Je objasněn vznik amoniaku ve výkrmu prasat, závislosti koncentrace amoniaku na podmínkách prostředí. Pro eliminaci emise amoniaku je objasněno použití ionizace vzduchu, kterou může být snížena emise až o 43 %.
Název v anglickém jazyce
An ammonia limitation at fattening pigs
Popis výsledku anglicky
There is explained a ammonia orogin at pigs fattening, an ammonia concentration relation on ambient condition. For eliminate of ammonia emission was explained using of air-ionization. By this method may be reduced to by 43 %. There is explained a ammoniaorogin at pigs fattening, an ammonia concentration relation on ambient condition. For eliminate of ammonia emission was explained using of air-ionization. By this method may be reduced to by 43 %.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QD0008" target="_blank" >QD0008: Výzkum technologií chovu prasat a drůbeže snižujících emise amoniaku negativně ovlivňujících životní prostředí</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Agromagazin
ISSN
1212-6667
e-ISSN
—
Svazek periodika
4
Číslo periodika v rámci svazku
7
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
52-54
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—