Ovlivnění skladby jatečného těla prasat výživou
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F05%3A%230000039" target="_blank" >RIV/00027014:_____/05:#0000039 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Ovlivnění skladby jatečného těla prasat výživou
Popis výsledku v původním jazyce
Testováním vlivu experimentální diety se sníženou hladinou energie a vyšším obsahem vlákniny na kvalitu jatečného trupu a vybrané znaky jakosti vepřového masa a sádla se zjistily srovnatelné a lepší hodnoty vybraných jatečných ukazatelů včetně zařazení SEUROP a vybraných znaků výživové jakosti masa v porovnání s kontrolní skupinou.
Název v anglickém jazyce
The Infuence of Nutrition on the Quality of Pig Carcasses
Popis výsledku anglicky
By testing the experimental diet with reducing energy level and higher crude fibre content influence on carcass traits and chosen characteristics of meat and fat quality the comparable and better values in comparison with control group were detected.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Aktuální problémy šlechtění, chovu, zdraví a produkce prasat
ISBN
80-85645-50-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
189-192
Název nakladatele
Jihočeská univerzita
Místo vydání
České Budějovice
Místo konání akce
České Budějovice
Datum konání akce
1. 1. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—