Predikce nutriční hodnoty sojového šrotu a krmných kvasnic u skotu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F07%3A%230000395" target="_blank" >RIV/00027014:_____/07:#0000395 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Prediction of nutrition value of soybean meal and fodder yeast in cattle
Popis výsledku v původním jazyce
Protein degradability and intestinal digestibility of rumen undegraded protein were predicted for fodder yeast and soybean meal. The evaluations were performed in vitro using enzymatic methods. The protein degradability was 79% (adjusted by regression equation 72%) for yeast and 77% (70%) for soybean meal. The intestinal digestibility of rumen undegraded protein was 79% (adjusted 87%) for yeast and 90% (98%) for soybean meal.
Název v anglickém jazyce
Prediction of nutrition value of soybean meal and fodder yeast in cattle
Popis výsledku anglicky
Protein degradability and intestinal digestibility of rumen undegraded protein were predicted for fodder yeast and soybean meal. The evaluations were performed in vitro using enzymatic methods. The protein degradability was 79% (adjusted by regression equation 72%) for yeast and 77% (70%) for soybean meal. The intestinal digestibility of rumen undegraded protein was 79% (adjusted 87%) for yeast and 90% (98%) for soybean meal.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1B44037" target="_blank" >1B44037: Kontrola procesu zvýšení kvality mléka a mléčných výrobků dotací chráněných esenciálních aminokyselin.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Výživa dojnic a kvalita mléka (ekologické, zdravotní a hygienické faktory kvality a bezpečnosti mléka jako suroviny a potraviny)
ISBN
80-903142-8-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
74-76
Název nakladatele
VÚCHS
Místo vydání
Rapotín
Místo konání akce
Pohořelice
Datum konání akce
23. 3. 2007
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—