Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Predikce nutriční hodnoty sojového šrotu a krmných kvasnic u skotu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F07%3A%230000395" target="_blank" >RIV/00027014:_____/07:#0000395 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Prediction of nutrition value of soybean meal and fodder yeast in cattle

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Protein degradability and intestinal digestibility of rumen undegraded protein were predicted for fodder yeast and soybean meal. The evaluations were performed in vitro using enzymatic methods. The protein degradability was 79% (adjusted by regression equation 72%) for yeast and 77% (70%) for soybean meal. The intestinal digestibility of rumen undegraded protein was 79% (adjusted 87%) for yeast and 90% (98%) for soybean meal.

  • Název v anglickém jazyce

    Prediction of nutrition value of soybean meal and fodder yeast in cattle

  • Popis výsledku anglicky

    Protein degradability and intestinal digestibility of rumen undegraded protein were predicted for fodder yeast and soybean meal. The evaluations were performed in vitro using enzymatic methods. The protein degradability was 79% (adjusted by regression equation 72%) for yeast and 77% (70%) for soybean meal. The intestinal digestibility of rumen undegraded protein was 79% (adjusted 87%) for yeast and 90% (98%) for soybean meal.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1B44037" target="_blank" >1B44037: Kontrola procesu zvýšení kvality mléka a mléčných výrobků dotací chráněných esenciálních aminokyselin.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Výživa dojnic a kvalita mléka (ekologické, zdravotní a hygienické faktory kvality a bezpečnosti mléka jako suroviny a potraviny)

  • ISBN

    80-903142-8-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    74-76

  • Název nakladatele

    VÚCHS

  • Místo vydání

    Rapotín

  • Místo konání akce

    Pohořelice

  • Datum konání akce

    23. 3. 2007

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku