Faktory ovlivňující složení mastných kyselin ve vepřovém mase: Přehled
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F07%3A%230000482" target="_blank" >RIV/00027014:_____/07:#0000482 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Factors influencing fatty acids composition in pork meat: A review
Popis výsledku v původním jazyce
This study report on factors influencing fatty acids composition and meat quality of pigs (diet, breed, gender and fatness).
Název v anglickém jazyce
Factors influencing fatty acids composition in pork meat: A review
Popis výsledku anglicky
This study report on factors influencing fatty acids composition and meat quality of pigs (diet, breed, gender and fatness).
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Research in Pig Breeding
ISSN
1802-7547
e-ISSN
—
Svazek periodika
1
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
4-6
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—